Våra djur som söker nya hem

Här finns de djur som för tillfället finns på djurhemmet och som söker nya hem. Om du ser någon du vill titta närmare på så kom ut till djurhemmet och hälsa på. Våra öppettider är helgfria vardagar 18. 00 - 19.00, lördagar, söndagar och helgdagar 16.30 till 17.30. 

Just nu tar vi endast emot två besökare i taget, övriga får vänta utanför.

Ada & Daga

Ada och Daga är två systrar som vill flytta tillsammans. Dem föddes utomhus i maj av en hemlös mamma. Båda två är lite försiktiga och ska bo i ett lugnt hem utan småbarn eller andra djur. Systrarna ska leva som innekatter och ska kastreras av ny ägare när dem är c. 6 månader till 1 år gamla. Daga har lite mer vitt i ansiktet och Ada är på första bilden. Med på bilderna finns även systern Saga som redan har hittat sin nya familj. 

 

Sotar'n

Jag är en trevlig kastrerad kille som söker ett nytt hem. Söker gärna närhet och kelar. Är cirka 1 år gammal och är gärna ute på sommaren.

 

Priser och villkor

Att köpa en katt från ett djurhem kan först tyckas vara dyrt. Dock får man ha i åtanke att om man köper en katt från oss är den vaccinerad, avmaskade, ID-märkt och kastrerad. Om man själv kastrerar sin katt kan det ofta kosta 1600 för en hankatt och 2100 för en honkatt.
Pris vuxen katt:1400kr/styck

Kattungar säljs endast två och två eller till ett hem där det redan finns en annan snäll katt. Kastration står den nya ägaren själv för vid 6-8 månaders ålder, om kattungen säljs innan dess. Vid flytt är kattungen vaccinerad två gånger, avmaskade och ID-märkta.
Pris kattungar: 1100kr/styck

Pris smådjur
Kanin, kastrerad hane: 600kr/styck
Kanin, hona: 400kr/styck
Övriga smådjur(marsvin, hamster, fågel mm.): 200kr/styck