Våra djur som söker nya hem

Här finns de djur som för tillfället finns på djurhemmet och som söker nya hem. Om du ser någon du vill titta närmare på så kom ut till djurhemmet och hälsa på. Våra öppettider är helgfria vardagar 17.30 - 18.00, lördagar, söndagar och helgdagar 16.30 till 17.30. 

Just nu tar vi endast emot två besökare i taget, övriga får vänta utanför.

Gun-britt

Jag är en stor kanin som söker hem i en snäll familj, tycker om att få skutta fritt på golvet. Kan vara lite egensinnig och bestämd, så min nya familj får gärna ha haft kanin innan.

 

Tuffe OBS SKA FLYTTA

Jag är en mysig och rar innekatt som kan vara lite blyg i början. Jag är född 2018 och bor tillsammans med Barbro, och ska fortsätta göra det även i mitt nya hem.

 

Barbro OBS SKA FLYTTA

Jag bor tillsammans med Tuffe, och ska fortsätta göra det i mitt nya hem. Även jag kan vara lite reserverad i början, men gillar att bli klappad. Är innekatt och född 2019.

 

Priser och villkor

Att köpa en katt från ett djurhem kan först tyckas vara dyrt. Dock får man ha i åtanke att om man köper en katt från oss är den vaccinerad, ID-märkt och kastrerad. Om man själv kastrerar sin katt kan det ofta kosta upp till 1600kr eller mer.
Pris vuxen katt:1400kr/styck

Kattungar säljs endast två och två eller till ett hem där det redan finns en annan snäll katt. Kastration står den nya ägaren själv för vid 6-8 månaders ålder, om kattungen säljs innan dess. 
Pris kattungar: 1100kr/styck

Pris smådjur
Kanin, kastrerad hane: 600kr/styck
Kanin, hona: 400kr/styck
Övriga smådjur(marsvin, hamster, fågel mm.): 200kr/styck