Nya priser djur som söker hem från 1/1-2022

Kattunge som är chipmärkt, vaccinerad 2 gånger 1200kr

Vuxen katt som är kastrerad, chipmärkt och vaccinerad 1-2 gånger 1500kr

Smådjur tex kanin, fågel marsvin 250kr

Våra djur som söker nya hem

Här finns de djur som för tillfället finns på djurhemmet och som söker nya hem. Om du ser någon du vill titta närmare på så kom ut till djurhemmet och hälsa på. Våra öppettider är helgfria vardagar 18. 00 - 19.00, lördagar, söndagar och helgdagar 16.30 till 17.30. 

Just nu tar vi endast emot två besökare i taget, övriga får vänta utanför.

Findus & Snutte

Två 10-åriga härliga men lite väl musklade, (tjocka) bröder. Båda ska fortsätta med lightfoder för att så småningom komma i bättre form och vikt.
Killarna har alltid varit innekatter och ska fortsätta bo tillsammans i en familj utan småbarn.

 

Mamma Mika och Mysco

Här har vi härliga mamma Mika med den sista av hennes ungar, Mysco. Dessa två ska flytta tillsammans. Ny ägare ska kastrera Mysco, kan göras från 6 månader och senast vid 1 års ålder.

 

Benzo

Jag är en blyg och försiktig, men go kille. Ska bo i en familj utan barn, som innekatt. Viktigt med förståelse för att jag kommer behöva tid på mig att bli bekväm i nya hemmet. Född 2017.

 

Gosan

Jag är en trevlig tjej som kan bo med en kastrerad kille där det är gott om plats. Vill gärna skutta fritt inomhus.

 

Priser och villkor

Att köpa en katt från ett djurhem kan först tyckas vara dyrt. Dock får man ha i åtanke att om man köper en katt från oss är den vaccinerad, avmaskade, ID-märkt och kastrerad. Om man själv kastrerar sin katt kan det ofta kosta 1600 för en hankatt och 2100 för en honkatt.
Pris vuxen katt:1400kr/styck

Kattungar säljs endast två och två eller till ett hem där det redan finns en annan snäll katt. Kastration står den nya ägaren själv för vid 6-8 månaders ålder, om kattungen säljs innan dess. Vid flytt är kattungen vaccinerad två gånger, avmaskade och ID-märkta.
Pris kattungar: 1100kr/styck

Pris smådjur
Kanin, kastrerad hane: 600kr/styck
Kanin, hona: 400kr/styck
Övriga smådjur(marsvin, hamster, fågel mm.): 200kr/styck