Knecke

Knecke är en hygglig prick. Van att få gå ut och det ska han få fortsätta med, men ej i stadsdelen Berga. Ska omvaccineras v.24. 

 

Totte

Totte är en riktig goding som är född 2019. Van att få gå ut. Har tidigare levt med en snäll kattkompis i en barnfamilj, söker ett liknande hem.

 

Selma

Selma är en nyfiken och rar katt född 2014. Hon vill bo i en trevlig familj där hon kan gå ut.

 

Batte

Här har vi en mysig kille som vi tänker ska vara ensamkatt. Har tidigare varit utekatt och vill kanske fortsätta med det.

 

Cirkus

Cirkus är en mild och mycket trevlig tjej. Kan passa som innekatt, bor med kattkompis just nu.

 

Thompson & Raja

Thompson & Raja är två äldre goda vänner som ska fortsätta bo tillsammans i en lugn familj. Måste få fortsätta gå ut och behöver bli borstade regelbundet.

 

Priser och villkor

Att köpa en katt från ett djurhem kan först tyckas vara dyrt. Dock får man ha i åtanke att om man köper en katt från oss är den vaccinerad, avmaskade, ID-märkt och kastrerad. Om man själv kastrerar sin katt kan det ofta kosta 1600 för en hankatt och 2100 för en honkatt.
Pris vuxen katt:1500kr/styck

Kattungar säljs endast två och två eller till ett hem där det redan finns en annan snäll katt. Kastration står den nya ägaren själv för vid 6-8 månaders ålder, om kattungen säljs innan dess. Vid flytt är kattungen vaccinerad två gånger, avmaskade och ID-märkta.
Pris kattungar: 1200kr/styck

Pris smådjur
Kanin, kastrerad hane: 600kr/styck
Kanin, hona: 400kr/styck
Övriga smådjur(marsvin, hamster, fågel mm.): 250kr/styck