Marita & Sigge

Sigge och Marita söker nu varsitt nya hem. Dem vill gärna bo i en lugn familj utan småbarn och som innekatter. Både Marita och Sigge var i början lite försiktiga, men utvecklas för varje dag som går. De har inte haft bästa tillvaro tidigare, och behöver tid att landa i sitt nya hem.
OBs både Sigge och Marita har hittat sitt nya hem.

 

Yoyo & Joker

Syskonen Yoyo & Joker ska också bo tillsammans i en familj utan småbarn och som innekatter. Födda 2022.

 

Chanell & Tutsi

Chanell och Tutsi är två härliga tjejer födda 2018 som ska fortsätta bo tillsammans i en lugn familj där de får gå ut så småningom. Båda ska omvaccineras v.39, det gör ny ägare.

 

Rob

Rob söker hem i en snäll familj som är vana vid kaniner. Ska kastreras den 4/10 och flyttar efteråt.

 

Priser och villkor

Att köpa en katt från ett djurhem kan först tyckas vara dyrt. Dock får man ha i åtanke att om man köper en katt från oss är den vaccinerad, avmaskade, ID-märkt och kastrerad. Att själv kastrera, vaccinera och chippa sin katt kostar cirka 2100kr för en hankatt och 2975 för en honkatt.
Pris vuxen katt:1500kr/styck

Kattungar säljs endast två och två eller till ett hem där det redan finns en annan snäll katt. Kastration står den nya ägaren själv för vid 6-8 månaders ålder, om kattungen säljs innan dess. Vid flytt är kattungen vaccinerad två gånger, avmaskade och ID-märkta.
Pris kattungar: 1200kr/styck

Pris smådjur
Kanin, kastrerad hane: 600kr/styck
Kanin, hona: 400kr/styck
Övriga smådjur(marsvin, hamster, fågel mm.): 250kr/styck