Våra djur som söker nya hem

Här finns de djur som för tillfället finns på djurhemmet och som söker nya hem. Om du ser någon du vill titta närmare på så kom ut till djurhemmet och hälsa på. Våra öppettider är helgfria vardagar 18. 00 - 19.00, lördagar, söndagar och helgdagar 16.30 till 17.30. 

Just nu tar vi endast emot två besökare i taget, övriga får vänta utanför.

Mango

Jag är en trevlig tjej som är född 2012, men jag är fortfarande pigg och lekfull. Är kompis med Åkar’n här på djurhemmet så kanske kan jag flytta hem till en annan katt. Jag vill fortsätta att få gå ut.

Mango ska vid en senare tillfälle till tandläkaren, men det ör utan kostnad för den nya ägaren.

 

Pepsi & Charlie

Vi är två systrar födda 2013 som vill fortsätta bo tillsammans. Vi är vana att gå ut och vill göra det i vårat nya hem med. I våran nya familj bör eventuella barn vara något äldre.

 

Priser och villkor

Att köpa en katt från ett djurhem kan först tyckas vara dyrt. Dock får man ha i åtanke att om man köper en katt från oss är den vaccinerad, avmaskade, ID-märkt och kastrerad. Om man själv kastrerar sin katt kan det ofta kosta 1600 för en hankatt och 2100 för en honkatt.
Pris vuxen katt:1400kr/styck

Kattungar säljs endast två och två eller till ett hem där det redan finns en annan snäll katt. Kastration står den nya ägaren själv för vid 6-8 månaders ålder, om kattungen säljs innan dess. Vid flytt är kattungen vaccinerad två gånger, avmaskade och ID-märkta.
Pris kattungar: 1100kr/styck

Pris smådjur
Kanin, kastrerad hane: 600kr/styck
Kanin, hona: 400kr/styck
Övriga smådjur(marsvin, hamster, fågel mm.): 200kr/styck