Våra djur som söker nya hem

Här finns de djur som för tillfället finns på djurhemmet och som söker nya hem. Om du ser någon du vill titta närmare på så kom ut till djurhemmet och hälsa på. Våra öppettider är helgfria vardagar 18. 00 - 19.00, lördagar, söndagar och helgdagar 16.30 till 17.30. 

Just nu tar vi endast emot två besökare i taget, övriga får vänta utanför.

Gary

Gary är tillbaka och vi fortsätter att leta efter hans nya familj.
Jag är en kul kille, som är väldigt matglad. Jag söker ett hem där jag får gå ut så småningom.

 

Skrållan

Har lite integritet. Vill kela och vara nära när hon själv vill. Måste få fortsätta gå ut. Ska inte bo i familj med små barn. 

 

Saga, Ada & Daga

Saga, Ada och Daga är tre systrar som vill flytta tillsammans eller två stycken tillsammans och till ett hem där det redan bor en snäll katt. Dem föddes utomhus i maj av en hemlös mamma. Alla tre är lite försiktiga och ska bo i ett lugnt hem utan småbarn eller andra djur. Systrarna ska leva som innekatter och ska kastreras av ny ägare när dem är c. 6 månader till 1 år gamla. Daga har mer vitt i ansiktet än Saga och har även en liten bläs. Ada är på första bilden. 

 

Priser och villkor

Att köpa en katt från ett djurhem kan först tyckas vara dyrt. Dock får man ha i åtanke att om man köper en katt från oss är den vaccinerad, avmaskade, ID-märkt och kastrerad. Om man själv kastrerar sin katt kan det ofta kosta 1600 för en hankatt och 2100 för en honkatt.
Pris vuxen katt:1400kr/styck

Kattungar säljs endast två och två eller till ett hem där det redan finns en annan snäll katt. Kastration står den nya ägaren själv för vid 6-8 månaders ålder, om kattungen säljs innan dess. Vid flytt är kattungen vaccinerad två gånger, avmaskade och ID-märkta.
Pris kattungar: 1100kr/styck

Pris smådjur
Kanin, kastrerad hane: 600kr/styck
Kanin, hona: 400kr/styck
Övriga smådjur(marsvin, hamster, fågel mm.): 200kr/styck