Kass

Kass, trevlig lite blyg kille som är 3 år. Har lite lång päls som man får borsta och hålla fin. Vill bo i lugn familj och gärna på landet där han får gå ut.
Fler bilder kommer.

 

Zizo

Zizo, 4 år söker nytt hem där han får gå ut. Vill gärna bo på landet i lugnt hem med äldre barn.
Fler bilder kommer.

 

Pål

Pål (född 2019) börjar tröttna på att se alla andra katter flytta och få nytt hem. Han vill bo i familj med ungdomar, få gå ut så småningom, han är lite tuff och ska vara ensamkatt i sitt nya hem. Äter fint foder för att undvika ”kristaller” i urinen.

 

Alli & Kirr

Alli till vänster och brorsan Kirr söker hem tillsammans. Ny ägare ska kastrera båda, det kan man göra från 6 månaders ålder. Nu har mamma och syskon flyttat, nu är det deras tur.
Obs ska flytta

 

Perra

Perra ska bo i stor bur i familj med förståelse att han är lite försiktig och behöver få tid att bo in sig.

 

Gusten

Gusten, söker ett nytt hem där han får sällskap av familjen. Ska bo i stoor bur, gärna ute på sommaren. Gusten är kastrerad så kanske det finns någon snäll kaninhona som söker kompis.

 

Göran

Göran, också kastrerad, söker boende i stoor bur gärna med snäll kaninkompis.

 

Priser och villkor

Att köpa en katt från ett djurhem kan först tyckas vara dyrt. Dock får man ha i åtanke att om man köper en katt från oss är den vaccinerad, avmaskade, ID-märkt och kastrerad. Att själv kastrera, vaccinera och chippa sin katt kostar cirka 2100kr för en hankatt och 2975 för en honkatt.
Pris vuxen katt: 1700kr/styck

Kattungar säljs endast två och två eller till ett hem där det redan finns en annan snäll katt. Kastration står den nya ägaren själv för vid 6-8 månaders ålder, om kattungen säljs innan dess. Vid flytt är kattungen vaccinerad två gånger, avmaskade och ID-märkta.
Pris kattungar: 1200kr/styck

Pris smådjur
Kanin, kastrerad hane: 600kr/styck
Kanin, hona: 400kr/styck
Övriga smådjur(marsvin, hamster, fågel mm.): 250kr/styck