Våra djur som söker nya hem

Här finns de djur som för tillfället finns på djurhemmet och som söker nya hem. Om du ser någon du vill titta närmare på så kom ut till djurhemmet och hälsa på. Våra öppettider är helgfria vardagar 17.30 - 18.00, lördagar, söndagar och helgdagar 16.30 till 17.30. 

Just nu tar vi endast emot två besökare i taget, övriga får vänta utanför.

Sune

Jaha, nu har jag varit här jättelänge, varför vill ingen ge mig ett nytt hem?

Jag lovar att sköta mig bara jag får en chans. Jag tycker om att kela, lägger mig gärna där du är. Men jag vill också få vila ifred ibland. Så småningom vill jag få gå ut, just nu går jag ut i en rastgård. Jag vill bo utan andra djur och småbarn. Kom och hälsa på mig! 

 

Åkar'n

Jag är en skön, kul och tillgiven kille som vill bo i familj där jag får gå ut. 

 

Priser och villkor

Att köpa en katt från ett djurhem kan först tyckas vara dyrt. Dock får man ha i åtanke att om man köper en katt från oss är den vaccinerad, avmaskade, ID-märkt och kastrerad. Om man själv kastrerar sin katt kan det ofta kosta 1600 för en hankatt och 2100 för en honkatt.
Pris vuxen katt:1400kr/styck

Kattungar säljs endast två och två eller till ett hem där det redan finns en annan snäll katt. Kastration står den nya ägaren själv för vid 6-8 månaders ålder, om kattungen säljs innan dess. Vid flytt är kattungen vaccinerad två gånger, avmaskade och ID-märkta.
Pris kattungar: 1100kr/styck

Pris smådjur
Kanin, kastrerad hane: 600kr/styck
Kanin, hona: 400kr/styck
Övriga smådjur(marsvin, hamster, fågel mm.): 200kr/styck