Våra djur som söker nya hem

Här finns de djur som för tillfället finns på djurhemmet och som söker nya hem. Om du ser någon du vill titta närmare på så kom ut till djurhemmet och hälsa på. Våra öppettider är helgfria vardagar 17.30 - 18.00, lördagar, söndagar och helgdagar 16.30 till 17.30. 

Just nu tar vi endast emot två besökare i taget, övriga får vänta utanför.

Sune

Jag är en kille med lite egen vilja, och kan säga ifrån när jag tycker att det är nog med klapp och kel. Jag är gosig och gillar kontakt men det är viktigt att man kan ”läsa” av mig. Helst vill jag bo på landet, gärna som vaktmästare på en gård där jag får gå som jag vill. Inga små barn ska finnas i min nya familj. Jag har tidigare varit lite stressad och lyckats kissa på fel ställe, men efter veterinärbesök hoppas jag hitta ,mitt egna för alltid hem.

 

Liz & Pyret

Vi är två goda vänner (antagligen mellan 2-4 år gamla) som vill fortsätta bo tillsammans. Vi har tidigare levt med flera andra katter tillsammans. Vi båda är väldigt tillgivna och sociala och vill ha mycket kärlek. Dessutom älskar vi att bli borstade!
Obs ny ägare ska omvaccinera båda v.18.

 

Solo & Göran

Vi är två mysiga vänner som vill fortsätta leva tillsammans som innekatter. Solo (den svarta honan) ska till tandläkaren 21/4 och båda flyttar först därefter. Men de kan bokas och betalas innan.
Obs ny ägare ordnar med andra vaccinationen v. 18.

 

Priser och villkor

Att köpa en katt från ett djurhem kan först tyckas vara dyrt. Dock får man ha i åtanke att om man köper en katt från oss är den vaccinerad, avmaskade, ID-märkt och kastrerad. Om man själv kastrerar sin katt kan det ofta kosta 1600 för en hankatt och 2100 för en honkatt.
Pris vuxen katt:1400kr/styck

Kattungar säljs endast två och två eller till ett hem där det redan finns en annan snäll katt. Kastration står den nya ägaren själv för vid 6-8 månaders ålder, om kattungen säljs innan dess. Vid flytt är kattungen vaccinerad två gånger, avmaskade och ID-märkta.
Pris kattungar: 1100kr/styck

Pris smådjur
Kanin, kastrerad hane: 600kr/styck
Kanin, hona: 400kr/styck
Övriga smådjur(marsvin, hamster, fågel mm.): 200kr/styck