Brandy

Brandy, snygg som få! Han är en mycket trevlig och social kille som älskar att ligga i gräset i sin rastgård. Kan bo i familj med äldre barn och vill få gå så småningom.

 

Ross & Reus

Ross och Reus är två bröder, födda 2022, som vill bo tillsammans i familj med snälla äldre barn och i lugnt område. Så småningom vill de få gå ut.

 

Moa

Moa ska bo i ett mycket lugnt hem, eventuellt med en mycket snäll kattkompis och vara innekatt.

 

Kay

Kay är en blyg och försiktig kille som ska vara innekatt. Vill gärna flytta tillsammans med Kaos till en familj med större barn.

 

Kaos

Kaos, en mycket trevlig och mysig kille. Vill kanske gå ut i sommar och vill gärna flytta tillsammans med Kay till en familj med större barn.

 

Priser och villkor

Att köpa en katt från ett djurhem kan först tyckas vara dyrt. Dock får man ha i åtanke att om man köper en katt från oss är den vaccinerad, avmaskade, ID-märkt och kastrerad. Att själv kastrera, vaccinera och chippa sin katt kostar cirka 2100kr för en hankatt och 2975 för en honkatt.
Pris vuxen katt: 1700kr/styck

Kattungar säljs endast två och två eller till ett hem där det redan finns en annan snäll katt. Kastration står den nya ägaren själv för vid 6-8 månaders ålder, om kattungen säljs innan dess. Vid flytt är kattungen vaccinerad två gånger, avmaskade och ID-märkta.
Pris kattungar: 1200kr/styck

Pris smådjur
Kanin, kastrerad hane: 600kr/styck
Kanin, hona: 400kr/styck
Övriga smådjur(marsvin, hamster, fågel mm.): 250kr/styck